Alle Trainingen van Hooridee

Ik ben heel blij met de cursus, deze geeft een positieve mindset en heel concrete en praktische handvaten om met gehoorverlies om te gaan.

Wendelina geeft mij het vertrouwen over om handige kleine stapjes te zetten, bijvoorbeeld door verschillende mooie manieren om aan te geven wat je nodig hebt van anderen (werk of privé).

En wat je zelf allemaal kan doen puur door kennis op te doen, na te gaan wat werkt voor jou en het voor jezelf handig aan te pakken.

Ik ben mijn gehoorverlies meer gaan accepteren, mijn hoortoestellen langer gaan dragen en vaker hele kleine pauzes gaan nemen. En ik ben gaan voelen en vervolgens gaan uitleggen (eerst aan mijn partner) wat mij helpt.

Dit alles levert al met al meer energie op! Het is ook fijn dat zij een selectie heeft opgenomen van heel relevante linkjes, zodat ik verder kan lezen en leren.

Ik raad deze cursus dus zeer zeker aan!

Noor Smits

 

Prachtig om nu juist in deze tijd een online cursus hierin te volgen. Ik weet als geen ander, hoe het is om slechthorend te zijn en ook anderen te begeleiden daarin. Met de goede tools en inzichten kun je zo veel en dat gaat deze cursus je geven! Enorme aanrader!!

Anouk Oostrijk Apon – Audicien

 

Voor mensen die #vitaliteit op de #werkvloer belangrijk vinden: deze online cursus hoort in het basispakket voor medewerkers!

Petra Meijssen – HR professional

 

Brilliant! Wendelina heeft met deze cursus haar kennis, inzicht en wijsheid toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Two thumbs up 👍 👍 !

Paula Breuer – Fysiotherapeut